Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Contact

In dit domein kunt u contact met mij opnemen en mijn agenda inzien. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u via het onderstaande formulier contact opnemen. Alle e-mails worden z.s.m. beantwoord. Ik hoor graag van u.


Twitter-tijdlijn


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
AernouT Kersten
23-04-22 21:46:14
Beste mensen val niet voor de anti-christ Pauselijke zetel en zijn militante contra reformatie NWO zwarte paus Futuristen leugen. De 70 weken van Daniel zijn niet in de toekomst, De paus is de anti-christ. 70 e week is afgedaan met de steniging van Stefanus. Research dit en lees de correcte Bijbel KJV 1611 AUTH of anders de SV 1637. De rest is gecorrumpeerd. Vergeving is in geloof allen, in Christus Jezus alleen, door genade alleen. Israel zijn wij de gelovers in Christus, de Gospel is aan de heidenen gegeven. De staat Israel is in Gods ogen illigaal. Lees Steve Wohlbergs boek, End Time Delusions. of volg https:­//­www.­youtube.­com/­user/­vaticanjesuitNWO/­videos
Marantha
Nico Maasland
02-04-22 19:17:20
de site is echt verbeterd.
zeer informatief en duidelijk
met directe links naar het onderwerp
Henry Koster
25-02-22 01:55:29
Lieve mensen,

U die hier klaagt dat er folders in uw bus vallen over het Evangelie als er bv een nee/nee sticker op de bus staat.

De lokale regels staan ongeadresseerde politieke, maatschappelijk en geloof lectuur toe.

En zelfs als het niet zou mogen. Onze liefde voor uw zieleheil en de hoop en redding die voor u is weggelegd is zo kostbaar dat men uw verontwaardiging met dankbaarheid aannemen.

Men is er niet op uit u kwaad te doen, mocht u het wel zo ervaren dan heeft u des te meer reden u te bekeren en Jezus Christus te geloven.
Sonja Toes
16-01-22 21:23:41
Wauw wat maak jij duidelijke video’s! Heel boeiend om naar te kijken en wat weet je veel over alles. Heel fijn om jou te kennen. Wens je veel wijsheid van God toe en Zijn Zegen!
Steffie Wallis de Vries
13-01-22 17:14:54
Ls,

Ik wil geen reclame meer van u in mijn brievenbus. Ik heb een nee nee sticker. Ik vind de arrogantie werkelijk stuitend. Het heeft niets met Gods woord te maken.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Info
Instagram